LVI Juhani Niemi Oy – Design-kylpyhuonekalusteet

Lukemattomista sisustuslehdistä tuttu LVI Juhani Niemi Oy on toiminut alansa uranuurtajana jo vuodesta 1972, jolloin aloitimme toimintamme putkiliikkeenä perustajamme Juhani Niemen johtamana. Siitä lähtien olemme olleet vahvasti ja ennakkoluulottomasti luomassa korkeatasoista kylpyhuonekulttuuria Suomeen, yhdessä alan johtavien arkkitehtien ja suunnittelijoiden kanssa.

Vuonna 2000 yritys siirtyi Timo Niemelle, isänsä Juhani Niemen jäätyä eläkkeelle. Tuolloin myös yrityksen aiemmin harjoittama perinteinen LVI-huolto ja putkityötoiminta lakkautettiin. Yrityksen nimi haluttiin kuitenkin säilyttää.

Tänä päivänä LVI Juhani Niemi toimii pääsääntöisesti kylpyhuonetuotteiden maahantuojana. Valikoimaamme kuuluvat design-kylpyhuonekalusteet mm. seuraavilta saksalaisilta merkeiltä: Hansgrohe, Axor, Alape, Dornbracht, Duravit, Geberit, Kaldewei ja Decor Walther. Italialaisia merkkejä: Gessi, Karol, Novellini ja Sicis.

Duravit-kylpyhuonekalusteet

Duravit AG on pitkän, lähes 200-vuotisen historian omaava saniteettialan veteraani, joka on kasvanut pienestä perheyrityksestä kansainväliseksi ja menestyksekkääksi yritykseksi. Duravitilla on vertaansa vailla oleva innovatiivinen ote muuttaa kylpyhuoneet ylellisiksi keitaiksi, jotka kutsuvat harmonisella kauneudellaan rentoutumaan, ja hellittämään hetkeksi arjen vaatimuksista. Tänä päivänä yritys valmistaa mm. kylpyhuonekalusteet, saniteettiposliinit, sekä kylpyammeet, käyttäen maailmankuuluja suunnittelijoita, kuten Philippe Starck, Sieger Design, EOOS, Matteo Thun, Christian Werner, Phoenix Design ja Kurt Merki Jr. Uusien ideoiden taustalla on tinkimätön uteliaisuus ja rohkeus kohdata uudet haasteet luovasti, jolloin tuloksena on vastustamattomina, ylellisiä sekä nautinnollisia tuotteita ja tunnelmia. Laadukkaat materiaalit, sekä ainutlaatuinen design tekevät Duravit tuotteista uniikkeja. LVI Juhani Niemi ja Duravit ovat olleet tiiviissä yhteistyössä vuodesta 1993.

GEBERIT-piiloasennuselementit

Geberitin piiloasennuselementit seinä-wc istuimille ovat tarkoin testattuja, monipuolisia ja luotettavia kumppaneita, kun halutaan loihtia tilantuntua ja persoonallisia yksityiskohtia wc-tiloihin ja kylpyhuoneisiin. Geberitin uusilla lattiakaivojärjestelmillä ja seinä-wc elementeillä helpotetaan myös siivouspäivän urakkaa: lattiapinta on avoin, eikä suihkukourussakaan ei ole likaa kerääviä uria. Geberitin elementit ja Duravit WC-istuimet sopivat täydellisesti yhteen, joten LVI Juhani Niemi sai myyntiin luotettavimman kaksikon.

SICIS-mosaiikkilaatat

Ensimmäinen askel otettiin vuonna 1987, kun italialainen Sicis aloitti täyden omistautumisen mosaiikkilaatoille, asettaen tavoitteekseen nostaa mosaiikkitaide historian kirjoista nykyaikaan. Luomistyön tuloksena, n.30 vuotta myöhemmin, Sicis on tavoittanut markkinajohtajuuden omalla sarallaan. Ideana on nähdä mosaiikki trendien, muodin ja elämäntavan ilmentäjänä, joka on saavutettu luovalla ja ennakkoluulottomalla asenteella käyttää mosaiikkeja koristeellisina pintoina ja jatkumona arjen glamouriin.

GESSI – italialaista huippumuotoilua

Vuonna 1992 perustettu italialainen perheyritys GESSI valmistaa hanoja, suihkuja, ammeita, altaita ja WC-istuimia joissa huippumuotoilu, laatu ja tekninen tietotaito kohtaavat. Kestävän kehityksen nimissä yhtiö panostaa jatkuvasti tuotekehitykseen, uusiin innovatiivisiin valmistusprosesseihin, sekä työntekijöiden työympäristöön. Osoituksena tästä, GESSI on saavuttanut useita sertifikaatteja ja palkintoja. Kaikki GESSI:n tuotteet valmistetaan Italiassa lähellä Milanoa, omassa tehtaassaan Parco Gessissä. Ylpeydellä. Samalla ylpeydellä LVI Juhani Niemi varustaa suomalaisia koteja GESSI:n tuotteilla..

EMCO

Saksalainen Emco on toiminut saniteettivarusteiden parissa vuodesta 1952. Monikymmenvuotisen historiansa aikana Emco on sisustanut ihmisten kylpyhuoneita ja mahdollistanut yksilöllisten, arkea helpottavien ja kauniiden lisävarusteiden mukana tuoman tunteen hemmottelukeitaasta, joka kestää ja tuo iloa päivästä toiseen.

Karol

Italialaisen Karol -kalustetehtaan tavoitteena on luoda merkityksellisiä kalusteita kylpyhuoneisiin. Visuaalinen valloitus tulvii hyvänolon tunnetta, ja yhdistää kylpyhuonekalusteen käytännölliseksi design objektiksi. Tinkimätön laatu, vankka käsityötaito ja lukemattomat vaihtoehdot mahdollistavat käyttäjiensä näköiset kylpyhuoneet, joista huokuu valittujen elementtien ainutlaatuisuus. LVI Juhani Niemi on täydentänyt valikoimaansa Karolin mahtavalla kylpyhuonekalustemallistolla.

Hansgrohe

Tietotaitoa, laatua, ideoita ja visoita vuodesta 1901. Täydellisyyttä muodossa ja toiminnassa – nämä olivat, ja ovat edelleen saksalaisen Hansgrohen standardeja. Suihkupioneeri Hans Grohe ja hänen jälkipolvensa ovat vuodesta 1901 lähtien olleet perinteisesti omaa aikaansa edellä, oli kyse sitten käsisuihkun keksimisestä ( 1928 ) tai uuden suihkun aikakauden aloittamisesta Raindance-tuotteilla. Hansgrohella on kymmeniä korkealaatuista hanasarjaa, joilla jokainen voi luoda oman näkoisensä kylpyhuoneen.

Hanavalmistaja Hansgrohe ja saniteettiposliinivalmistaja Duravit ovat tehneet yhteistyötä vuosikymmenien aikana. Suunnittelijat kuten Philippe Starck ovat luoneet valmistajille yhteiset sarjat (mm. Talis S/Starck 3, Axor Starck/Starck 1 ja Starck 2, PuraVida). On ensisijaisen tärkeätä, että hana ja allas sopivat keskenään sekä visuaalisesti että toiminnallisesti. Hansgrohen ja Duravitin tuotteet sopivat aina yhteen!

LVI Juhani Niemi aloitti Hansgrohe ja Axor hanojen maahantuonnin 1991, ja on tehnyt merkit tunnetuksi Suomessa.

AXOR

Axor, Hansgrohen design- brändi, ilmentää monipuolisuutta ja kiehtovia, yksilöllisiä elämäntyylejä niitä suosivien kodeissa. Yhteistyössä kansainvälisten huippusuunnittelijoiden kanssa (Philippe Starck, Antonio Citterio, Patricia Urquiola, Jean-Marie Massaud, Ronan ja Erwan Bouroullec, Phoenix Design, Front ja Nendo) syntyy kattavia ja yksilöllisiä kylpyhuonemallistoja, erinomaista designia, sekä yksilöllisyyttä kylpyhuoneeseen ja keittiöön. Tutustu uusiin mahdollisuuksiin ja valitse omaan unelmakylpyhuoneeseesi sopivat ratkaisut.

Kaldewei

Saksalaisen Kaldewein tuotteet tehdään erittäin tasokkaasta emaloidusta teräksestä. Tämä takaa, että Kaldewei ammeet, pesualtaat, kylpyammeet ja suihkualtaat on tehty kestämään muuttumattomina. Kestävyyden lisäksi Kaldewei panostaa estetiikkaan: emaloitu teräs mahdollistaa keveitä, kulmikkaita muotoja jotka sopivat sisustukseen kuin sisustukseen. Kaldewein laajasta valikoimasta (mm. yli 90 eri ammemallia, 40 eri allasmallia ja 12 eri suihkuallasmallia) löytyy vaativampaankin makuun ja tilaan sopiva tuote.

Emaloidun teräksen plussat:

- Emaloitu teräs on erittäin vakaa materiaali, joka ei reagoi lämpötilaeroihin.
- Pinta kestää kaikki tavalliset kodin puhdistusaineet, hajuvedet ja kylpysuolat ja -vaahdot.
- Pinta säilyttää alkuperäisen värinsä eikä haalistu tai kellastu.
- Pinta on hygieeninen ja helppo puhdistaa.
- 100% kierrätettävä.
- Peräti 30 vuoden takuu.

Referenssit

Queen Mary 2 -risteilylaiva / cruise ship
Mein Schiff 3 -risteilylaiva / cruise ship
Hotel Kämp
Hotel Haven
Hotel Fabian
Lahden Seurahuone
Oulun Seurahuone
Hämeenkylän kartanohotelli
Hotel Julia
Hotel Scandic Park
Hotel Hilton Strand
Lapland Hotel Oulu
Lapland Hotel Tampere
Pyhätunturi
Spa hotel Långvik
Hotel GLO
Hotel Palace
Presidentin Linna
Eduskunnan lisärakennus
Omasairaala Helsinki
TYKS
Porin Sairaala
Ravintola Sasso
Moomin Shop Itis ja Forum
Cafe Ekberg
Pizzeria Dennis
Ravintola Olo
Ravintola Fishmarket
Finnair Lounge,Helsinki-Vantaa Airport
Sipoonranta
Eiranranta
HIFK Nordis
Supercell -toimisto / office
Vantaan Asuntomessujen Paras Talo LakkaLaine
Innopolis
Aviapolis
Trafi
Hotel St. George, Helsinki
Helsingin keskustakirjasto Oodi
Kauppakeskus Redi
Helsingin Kaupunginteatteri
Tripla, Helsinki
Saunaravintola Kuuma, Tampere
Yleisradion Paja
Munkkiniemen Kone, Helsinki
… ja lukuisissa muissa julkisissa tiloissa ja yksityiskodeissa ympäri Suomea.

  • slider
  • slider
  • slider
  • slider
  • slider