Duravitin kylpyhuonekalusteet

Vuonna 1994 maailmankuulu ranskalainen muotoilija Philippe Starck mullisti kylpyhuonemaailman julkaisemalla yhdessä Duravitin kanssa ensimmäisen design kylpyhuonekalustesarjan, jo designikoniksi nousseen “Starck 1”-sarjan, jossa suunnittelija käytti mm. vanhanajan vesiämpäriä inspiraationaan.

Ennen tätä, kylpyhuone oli ollut hyvin askeettinen, karu ja käytännönläheinen, jossa estetiikka oli toissijaista. Starck 1 muutti tämän kaiken. Nyt, melkein 30 vuotta myöhemmin Duravit on kasvanut yhdeksi maailman arvostetuimmaksi kalustevalmistajaksi, jossa laatu, käytännöllisyys ja estetiikka kulkevat käsi kädessä.

Tehtaalla on 15 eri kylpyhuonekalustesarjaa, joista varmasti löytyy jokaisen makuun, tilaan ja kukkaroon sopiva allaskaappi, seinäkaappi tai hylly.

TUTUSTU DURAVITIN KYLPYHUONEKALUSTEISIIN TÄSTÄ

Brand

Duravit

Duravit

Etelä-Saksan Schwartzwald -alueella sijaitseva Duravit AG on pitkän, yli 200-vuotisen historian omaava saniteettialan veteraani, joka on kasvanut pienestä perheyrityksestä kansainväliseksi ja menestyksekkääksi yritykseksi. Tänä päivänä saksalainen yritys valmistaa mm. saniteettiposliinia, kylpyhuonekalusteita, ammeita ja peseviä WC-istuimia käyttäen maailmankuuluja suunnittelijoita kuten Philippe Starck, Sieger Design, Cecile Manz, EOOS, Matteo Thun, Christian Werner, Phoenix Design, Kurt Merki Jr ja Bertrand Lejoly. LVI Juhani Niemi on toiminnut Duravitin maahantuojana vuodesta 1993.

Tutustu Duravitin tuotevalikoimaan: WWW.DURAVIT.COM