Suihkuhanat

Suihkuhanat

Suihku on yksi kylpyhuoneen tärkeimmistä vesikalusteista – jollei peräti tärkein. Joka ikinen aamu alkaa suihkulla, ja usein myös päivä päättyy sellaisella. Suihku on jokaisen perheenjäsenen ahkerassa käytössä, ja siksi siihen kannattaa panostaa.

Suihku voi yksinkertaisimmillaan koostua pelkästä suihkuhanasta ja käsisuihkusta. Tai se voi esimerkiksi myös koostua monitoimisesta kattolautasesta, josta vettä tulee kolmella eri tavalla: pehmeänä “Rain” -sateena, runsaana “Cascade” -vesiputouksena tai hellivänä ja happirikkaana “Sumu” -suihkuna. Tai kaikki kolme suihkutoimintoa samaan aikaan. Näistä suihkulautasista kerromme erikseen “seinä- ja kattosuihkut” -tuotekategoriassa.

LVI Juhani Niemi on erikoistunut nk. piiloasennussuihkuihin, joissa kaikki putkivedot viedään seinän sisälle piiloon. Näin suihkukokonaisuus on ulkonäöllisesti viimeistelty ja esteettinen. Oikeaoppinen ja rakennusmääräyksiä noudattava asennus varmistetaan käyttämällä Suomessa hyväksyttyjä ja sertifioituja tuotteita. Autamme mielellämme piiloasennussuihkujen valinnassa ja suunnittelussa julkisiin tai yksityisiin kohteisiin.

Showing all 2 results