Duravitin peilit ja peilikaapit

Duravitin peilit ja peilikaapit viimestelevät kylpyhuoneesi ilmeen. Duravit käyttää ainoastaan kristallilasia peileihinsä, tästä syystä peilin antama kuva on täysin vääristelemätön. Kaikilla peileillä ja peilikaapeilla on IP 44 -suojausluokka, eli ne ovat nimenomaan valmistettu kylpyhuoneolosuhteisiin. Tuotteet ovat myös varustettu energiaa säästävillä LED-valoilla, joiden paloaika on peräti 30 000 tuntia. Peilikaapit ovat varustettu pistorasialla.

Peilejä saa kolmessa eri varustekategoriassa: “Good“, “Better” ja “Best“. Good -kategorian peilit kytketään suoraan valokatkaisijaan ja ovat hyviä nk. “perus”peilejä. Better -peilit voidaan asentaa valokatkaisijaan tai käyttää niiden sisäänrakennettua valosensoria. Best -peileissä on valosensori, valohimmenin sekä peilin takana oleva lämmitin.

Peilejä löytyy leveyskoossa 450mm – 2000mm ja peilikaappeja leveyskoossa 650mm – 1200mm.

 

TUTUSTU DURAVITIN PEILEIHIN TÄSTÄ

 

TUSTUSTU DURAVITIN PEILIKAAPPEIHIN TÄSTÄ

Brand

Duravit

Duravit

Etelä-Saksan Schwartzwald -alueella sijaitseva Duravit AG on pitkän, yli 200-vuotisen historian omaava saniteettialan veteraani, joka on kasvanut pienestä perheyrityksestä kansainväliseksi ja menestyksekkääksi yritykseksi. Tänä päivänä saksalainen yritys valmistaa mm. saniteettiposliinia, kylpyhuonekalusteita, ammeita ja peseviä WC-istuimia käyttäen maailmankuuluja suunnittelijoita kuten Philippe Starck, Sieger Design, Cecile Manz, EOOS, Matteo Thun, Christian Werner, Phoenix Design, Kurt Merki Jr ja Bertrand Lejoly. LVI Juhani Niemi on toiminnut Duravitin maahantuojana vuodesta 1993.

Tutustu Duravitin tuotevalikoimaan: WWW.DURAVIT.COM