Duravitin WC-istuimet ja pesevät WC:t

Duravit tekee sekä perinteisiä lattia-asennus WC-istuimia että nykyaikaisia seinäasennus WC-istuimia kaikissa tehtaan valmistamissa sarjoissa. WC:n ulkonäkö ja väri on yhteneväinen saman sarjan pesualtaan ja ammeen kanssa, jotta kylpyhuoneesi näyttäisi harkitulta ja harmooniselta kokonaisuudelta.

Duravitilta saa myös tyylikkäitä, Sensowash -nimisiä seinäasenteisia peseviä WC-istuimia, joista Sensowash Starck f®  -sarja on erittäin suosittu. Muista, että pesevä WC-istuin tarvitsee omat vesi- ja sähköliitännät!

Tässä linkki kaikki Sensowash -istuimien ominaisuuksiin:

Sensowash ominaisuudet.

 

  • Kaikkiin Duravitin WC-istuimiin saadaan patentoitu HygieneGlaze -lasitus, joka tappaa 99,99% viruksista ja bakteereista. Lisätietoa lasituksesta löydät Duravitin posliinihinnastosta 2023, sekä sivujemme ”Hyvä tietää” -valikosta, alavalikko ”Materiaalit ja hoito-ohjeet”.
  • Duravitin WC-istuimet ovat saatavissa nykyaikaisella Rimless -huuhtelutekniikalla, jossa perinteinen paksu huuhtelukaulus on korvattu avoinnaisella ”kauluksettomalla” reunuksella. Tämän ansiosta kulhon puhtaanapito on huomattavasti helpompi, ja huuhtelu tehokkaampi vaikka vettä käytetään vähemmän. Säästyy siis aikaa, rahaa ja luontoa!
  • Joitakin WC-istuimia saa myös matta satiini valkoisina (esim. ME by Starck -sarja).
  • Duravitin seinä-WC:t käy kaikkiin markkinoilla oleviin WC elementteihin. Suosittelemme vahvasti Geberitin ”Sigma”- tai ”Omega”- elementtien käyttöä niiden käyttövarmuuden ja laadun takia.

KATSO DURAVITIN LATTIA WC-ISTUIMET TÄSTÄ

 

KATSO DURAVITIN SEINÄ WC-ISTUIMET TÄSTÄ

 

KATSO DURAVITIN PESEVÄT WC-ISTUIMET TÄSTÄ

 

Brand

Duravit

Duravit

Etelä-Saksan Schwartzwald -alueella sijaitseva Duravit AG on pitkän, yli 200-vuotisen historian omaava saniteettialan veteraani, joka on kasvanut pienestä perheyrityksestä kansainväliseksi ja menestyksekkääksi yritykseksi. Tänä päivänä saksalainen yritys valmistaa mm. saniteettiposliinia, kylpyhuonekalusteita, ammeita ja peseviä WC-istuimia käyttäen maailmankuuluja suunnittelijoita kuten Philippe Starck, Sieger Design, Cecile Manz, EOOS, Matteo Thun, Christian Werner, Phoenix Design, Kurt Merki Jr ja Bertrand Lejoly. LVI Juhani Niemi on toiminnut Duravitin maahantuojana vuodesta 1993.

Tutustu Duravitin tuotevalikoimaan: WWW.DURAVIT.COM