Gessin suihkuhanat

Italialaisen Gessin ”Private Wellness Company” -brändinimi kuvastaa heidän tuotteitaan täydellisesti. Tehdas panostaa huippulaadukkaisiin wellness -tuotteisiin, kuten heidän erittäin laajasta piiloasennussuihkuvalikoimasta käy ilmi.

Piiloasennussuihku koostuu tyypillisesti kolmesta osasta: runko-osa, joka asennetaan seinän sisälle, sen pintaosa (eli varsinainen ”hana”) sekä joku ylä– ja käsisuihkukombinaatio. Koska hanan runko-osa vesiliitoksineen on seinän sisällä, täytyy sen asentaa vesitiiviiseen koteloon jotta mahdollinen vuoto ohjautuu turvallisesti pois seinärakenteista. LVI Juhani Niemi käyttää kotimaisen Joramark -turvakoteloa, sekä Gessin omaa Suomea varten kehitettyä Scandinavian Private Wellness -koteloa.

Gessi valmistaa Suomelle omat suihkuhanamallit, jotka täyttävät uudet rakennusmääräykset ja joilla on suomalaiset tyyppihyväksynnät. Mallistoihin kuuluvat mm. Gessi316-, Inciso-, HiFi- ja Private Wellness -suihkukokonaisuudet. Gessin Suomessa tyyppihyväksytyistä vesikalusteista -esitteestä löytyy lisätietoa, tai ota yhteyttä niin autamme löytämään juuri sinulle sopiva suihkukokonaisuus.  Piiloasennussuihkuissa vain mielikuvitus on rajana!

Gessi myöntää suihkuille 10 vuoden takuu (kts. takuuehdot ”Hyvää tietää” -ylävalikosta).

Gessin Suomessa tyyppihyväksytyt vesikalusteet -esite

 

 

 

Category:

Brand

Gessi

GESSI – THE PRIVATE WELLNESS COMPANY

Vuonna 1992 perustettu italialainen perheyritys GESSI valmistaa pesuallashanoja, keittiöhanoja, suihkuja, altaita ja WC-istuimia joissa italialainen aistikkuus, huippumuotoilu, laatu ja tekninen tietotaito kohtaavat. Kestävän kehityksen nimissä yhtiö panostaa jatkuvasti tuotekehitykseen, uusiin innovatiivisiin valmistusprosesseihin, sekä työntekijöiden työympäristöön. Osoituksena tästä, GESSI on saavuttanut useita sertifikaatteja ja palkintoja, ja tänä päivänä Gessi on yksi maailman puhutuimmista ja kehutuimmista hanabrändeistä. Kaikki GESSI:n tuotteet valmistetaan Italiassa lähellä Milanoa, omassa tehtaassaan Parco Gessissä. Ylpeydellä. Tutustu Gessin tuotevalikoimaan: www.gessi.com