8. helmikuuta 2022 Gessistä tuli jäsen arvostetussa Altagamma Foundationissa. Altagamma on kansainvälisesti tärkeä instituutio, joka on vuodesta 1992 lähtien koonnut yhteen valikoiman Italian luksustavarateollisuuden parhaita yrityksiä, jotka ovat saaneet maailmanlaajuista tunnustusta heidän tuotteiden laadusta, luovuudesta ja italialaisesta tyylistä. Altagamman jäsenet ovat muotoilun, muodin, ruoan, korujen ja muiden teollisuusalojen huippuyrityksiä, jotka tunnetaan kansainvälisesti innostaan, laadustaan, palvelustaan, muotoilustaan ​​ja arvostuksestaan, ja jotka todella ilmaisevat italialaista kulttuuria ja elämäntapaa parhaimmillaan. Jäseniin kuuluvat mm. sellaiset maailmantunnetut brändit kuten Prada, Maserati, Bottega Veneta, Versace, Ferrari, ja Campari (tutustu kaikkiin Altagamman jäseniin tästä linkistä: https://altagamma.it/members/).

Altagammaan pääsy on merkki erityisestä arvostuksesta sekä tunnustus Gessin tekemästä työstä ja yrityksen esteettisestä kutsumuksesta, inspiraatiosta, luovuudesta sekä tuotannon ammattitaidosta; piirteet, jotka ovat avainasemassa ”Made in Italy” huipputuotteissa. “Olemme erittäin ylpeitä siitä, että Gessistä on tullut Altagamman jäsen”, kommentoi Gian Luca Gessi, yrityksen perustaja ja toimitusjohtaja. “Tähän arvostettuun säätiöön liittyminen on vertaansa vailla oleva palkinto sitoutumisestamme toteuttaa visio italialaisesta elämäntyylistä”.

Luksustuotteiden ala on ensisijaisen tärkeä toimiala Italiassa. Sen liikevaihto on 126 miljardia euroa, osuus bruttokansantuotteesta 7,4 % ja viennin osuus noin 50 %, ja se suoraan että välillisesti työllistää lähes kaksi miljoonaa työntekijää.