Copenhagen Bath pesualtaat

Copenhagen Bathin altaat – kuten ammeet-  valmistetaan Acovi ® -komposiittimateriaalista, joka koostuu luonnonmineraalien ja sideaineen sekoituksesta, jotka yhdessä muodostavat ainutlaatuisen materiaalin. Acovi® -materiaali on täysin huokoseton ja sopii siksi täydellisesti myös pesualtaisiin. Altaita löytyy useita eri mallisia ja kokosia. Useissa allaskuvissa näkyy, että pesuallashana on seinämallinen, mutta pesuallashana voi luonnollisesti myös asentaa kiinni itse altaaseen. Poikkeuksena tähän on kuitenkin pesumalja-allas, joka vaatii joko seinähanan tai korkean tasoasennushanan.

Copenhagen Bathilla on 10 vuoden takuu sisäisiä rikkoutumisia vastaan ja 10 vuoden takuu värinkestolle.

TUTUSTU COPENHAGEN BATHIN PESUALLASVALIKOIMAAN TÄSTÄ

Category:

Brand

Copenhagen Bath

Copenhagen Bath on tanskalainen yritys, joka keskittyy kylpyhuonekalusteiden suunnitteluun ja valmistukseen. He tarjoavat laajan valikoiman korkealaatuisia kylpyammeita, pesualtaita ja pesuallaskalusteita.

Copenhagen Bath tunnetaan erityisesti minimalistisesta ja tyylikkäästä skandinaavisesta muotoilusta. Heidän tuotteidensa design on usein puhdaslinjainen, ajaton ja toiminnallinen. Yritys panostaa korkeaan laatuun ja käyttää laadukkaita materiaaleja varmistaakseen tuotteidensa kestävyyden ja pitkäikäisyyden.

Tutustu lisää: COPENHAGEN BATH