Glass Designin pesualtaat

Glass Designin pesualtaat valmistetaan pääosin lasista, joko kristallilasista tai tavallisesta lasista. Kristallilasiin lisätään 24% lyijyä, joka antaa lasille sen tunnusomaisen, timanttisen kiillon. Kaikki Glass Designin kristallialtaat valmistetaan täysin käsin. Lasialtaat taas valmistetaan maailmantunnettujen Murano -lasimestareiden erikoisosaamisella.

Lasialtaiden lisäksi Glass Design valmistaa altaita kivestä, marmorista ja metallista. Suurin osa altaista ovat pesumaljatyyppisiä, eli tason päälle asennettavia, mutta tehtaalla on myös erittäin laaja valikoima tason alle kiinnitettäviä altaita, sekä vapaasti lattialla seisovia altaita. Joillekin altaille löytyy myös konsolit ja/tai kalusteet. Kuvagalleriasta saat esimakua tehtaan allastuotannosta, mutta kannattaa tutustua kattavaan valikoimaa alla olevan linkin kautta.

Tutustu Glass Designin laajaan valikoimaan tästä.

Category:

Brand

Glass Design

Borsellinin perhe perusti Glass Designin vuonna 1984 Toscanan sydämessä Vincissä, Leonardo da Vincin kotikaupungissa. Premium brändinä tunnettu Glass Design on synonyymi ”Made in Italy” korkealaatuisille design-tuotteille. Yritys vaalii taiteellisen lasin valmistuksen pitkää perinnettä ja tuotantoketjussa työskentelee yli 200 toscanalaista käsityöläistä ja yli 15 Murano lasintekijää, mikä mahdollistaa jokaisen tuotteen räätälöinnin yksilöllisten tarpeiden sekä erityisvaatimusten mukaan ainutlaatuisten ja eksklusiivisten tuotteiden luomiseksi. Glass Design – Made in Italy www.glassdesign.it