Duravitin ammeet

DURAVITIN ammeet valmistetaan paksulla saniteettiakryylikerroksella päällystetyistä lasikuiduista. Jokaisen ammeen pohjaan on integroitu paksu puupaneeli, joka antaa stabiliteettiä koko ammeelle, eli se ei “nitise tai natise” ja ammeen akryylipinta säilyy hyvänä ja ehjänä vuodesta toiseen.

Saniteettiakryyli on erinomainen pinta kylpyammeelle, se on helppohoitoinen, lämmin eikä reagoi UV-valoon. Saniteettiakryylista tehty amme on ennen kaikkea kevyt. Tyypillinen, noin 1700mm pitkä amme painaa ainoastaan n. 35 kg, jolloin se on erinomainen valinta kerrostaloon, jossa lattian kantokyky pitää tarkasti huomioida.

Duravit valmistaa myös DuraSolid® -mineraalivaluammeita (nk. “kiviammeita”) sarjoissa Cape Cod, DuraSquare, D-Neo, ja LUV. Kiviammeen pinta on silkkisen pehmeä ja miellyttävä. Ammeen väri on matta valkoinen. Kiviamme painaa huomattavasti enemmän kuin akryyliamme, eli noin 250-300kg, joten tätä tulee huomioida kerrostalossa asennettaessa.

Kaikki Duravitin ammeet voidaan myös poreistaa. Porejärjestelmiä on 5 eri: Air-System, Jet-System, Combi-System P, Combi-System E ja Combi-System L.

Lue lisää porejärjestelmistä

 

TUTUSTU DURAVITIN AMMEVALIKOIMAAN TÄSTÄ

Category:

Brand

Duravit

Duravit

Etelä-Saksan Schwartzwald -alueella sijaitseva Duravit AG on pitkän, yli 200-vuotisen historian omaava saniteettialan veteraani, joka on kasvanut pienestä perheyrityksestä kansainväliseksi ja menestyksekkääksi yritykseksi. Tänä päivänä saksalainen yritys valmistaa mm. saniteettiposliinia, kylpyhuonekalusteita, ammeita ja peseviä WC-istuimia käyttäen maailmankuuluja suunnittelijoita kuten Philippe Starck, Sieger Design, Cecile Manz, EOOS, Matteo Thun, Christian Werner, Phoenix Design, Kurt Merki Jr ja Bertrand Lejoly. LVI Juhani Niemi on toiminnut Duravitin maahantuojana vuodesta 1993.

Tutustu Duravitin tuotevalikoimaan: WWW.DURAVIT.COM